تبلیغات
اطلاعات عمومی جالب
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : حجت علی کرمی
نظرسنجی
لطفا میزان رضایت خود را از وبلاگ بگویید؟








جستجو

چاپ این صفحه
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
اطلاعات عمومی جالب






لینک مستقیم دانلود کتاب محاسبات سریع تراختنبرگ

لینک کمکی دانلود کتاب تراختنبرگ

تاریخچه ای از زندگی تراختنبرگ

یاکوف تراختنبرگ در 17 ژوئن سال 1888 میلادی در بندر اودسای امپراطوری روسیه (اوکراین امروز) چشم به جهان گشود. پس از آنکه با درجهٔ ممتاز از مؤسسهٔ مهندسی معدن سن پترزبورگ فارغ التحصیل شد، به عنوان مهندس در کشتی سازی ابوشوف مشغول کار شد. در بیست و چند سالگی به مقام سر مهندسی رسید و سرپرستی یازده هزار نفر را برعهده گرفت.تراختنبرگ پس از انقلاب 1917 بی پروا علیه خشونت و قانون شکنی سخن گفت.این انتقادات زندگیش را به مخاطره انداخت. در اوائل سال ۱۹۱۹ مجبور شد برای حفظ جانش پای پیاده راهی آلمان شود. در برلین با زن زیبارویی از طبقه اشراف ازدواج کرد و با نوشتن مقاله‌های انتقادی در بارهٔ شوروی و تدوین کتاب مرجع در باره صنایع این کشور شهرتی بهم زد. همچنین روشی برای تدریس زبانهای خارجی ابداع کرد که هنوز در بسیاری از مدارس آلمان به کار می‌رود.با روی کار آمدن هیتلر، تراختنبرگ بی هیچ ترسی، به انتقاد از هیتلر و فاشیسم پرداخت. در سال ۱۹۳۴ پس از آنکه فهمید زنده ماندن در آلمان به قیمت جانش تمام خواهد شد، همراه همسرش به وین پناه برد. در آنجا به منظور تقویت انگیزه‌های صلح جویانه اثری به نام وزارت صلح نوشت که خوانندگان بسیاری یافت. اما در سراسر جهان چراغ صلح به خاموشی گرایید.آلمانیها وارد خاک اتریش شدند و نام تراختنبرگ در راس فهرستی کسانی بود که هیتلر فرمان دستگیریشان را داده بود. تراختنبرگ به یوگسلاوی گریخت، اما شبی ماموران گشتاپو او را به چنگ آوردند و به اردوگاهی فرستادند که کوچکترین تخلف از قانون شدیدترین تنبیهات را درپی داشت و هر روز دسته‌ای از زندانیان تصادفی انتخاب و روانه کوره‌های آدم سوزی می‌شدند.تراختنبرگ برای حفظ تعادل روحی خود به دنیای درون خویش پناه برد و رهسپار دنیای اعداد شد. آنجا از کتاب و کاغذ و قلم خبری نبود. ذهن پیکار جوی او همه این کمبودها را جبران می‌کرد. او معتقد بود که ریاضیات کلید درست اندیشی است، نزد خود اعداد غول آسایی را برای افزودن به یکدیگر در نظر می‌گرفت و به جمع آنها می‌پرداخت، چون کسی نمی‌تواند جمع هزاران عدد را به خاطر بسپارد، روشی مصون از خطا را ابداع کرد که به کمک آن کودکان نیز می‌توانستند هزاران عدد را برهم بیفزایند بی آنکه اشتباهی نمایند.در سال ۱۹۴۴ همسرش که هیچگاه از اردوگاه اسیران دور نشده بود خبردار شد که میخواهند تراختنبرگ را اعدام کنند توانست با دادن رشوه او را به اردوگاه دیگری در لایپزیگ منتقل کند. در آنجا تراختنبرگ در تاریکی شبی از زیر دو ردیف سیم خاردار بیرون خزید و به همسرش پیوست، اما بار دیگر او دستگیر و به اردوگاه کار اجباری در تریست فرستادند و به سنگ شکنی گماشتند. در شب بی ستاره‌ای تراختنبرگ از پرچین سیم خاردار گذاشت و زیر رگبار نگهبانان موفق شد بگریزد و همراه همسرش روانه سوئیس شوند.در سوئیس روش ریاضی خود را تکمیل کرد و شیوه جدید و ساده اش را به کودکان آموخت. او که همواره براین اعتقاد بود که هر انسانی با هوش سرشار زاده می‌شود برای اثبات نظرش تعمدا کودکانی را بر می‌گزید که در مدرسه تنبل به شمار می‌آمدند. این روش‌ها در نظر بچه‌ها که عموما وامانده و خجالتی و گوشه گیر بودند، همچون سرگرمی دلپذیری جلوه می‌کرد و مهارتی که در کار با اعداد به دست می‌آوردند موجب می‌شد شخصیت شان دگرگون شود و کم کم در سایر درسها نیز پیشرفت محسوسی کنند.تراختنبرگ در سال ۱۹۵۰ مؤسسه ریاضی زوریخ را بنا نهاد که صبح‌ها شاگردان هفت الی هجده ساله و عصرها مردان و زنان مشتاق در سر کلاسهای درس حاضر می‌شدند و از سادگی روش تازه ریاضیات لذت می‌بردند.تراختنبرگ معتقد بود علت اینکه اغلب ما در کار با اعداد مشکلاتی داریم دشوار بودن فهم حساب نیست، بلکه علت آن در روش کهنه‌ای نهفته‌است که با آن به ما درس داده‌اند. مزایای مهم روش محاسبهٔ ذهنی تراختنبرگ عبارتند از سهولت و سرعت و دقت بیشتر. او تا هنگام مرگ در سال 1953 به تدریس این روش همت داشت .





نوع مطلب : مطالب بسیار جالب و خواندنی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 14 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی از هر سه فرد بزرگسال یک نفر مبتلا به فشار خون بالاست که این بیماری، عامل اصلی بروز مشکلات قلبی و عروقی محسوب می شود.

با این حال، تنها چند تغییر در سبک زندگی می تواند به مبتلایان به فشار خون بالا کمک کند این وضعیت را تحت کنترل درآورده و حتی نیاز به درمان را به تاخیر انداخته یا کاهش دهند.

در زیر به چند اقدام ساده برای کاهش فشار خون بالا اشاره می شود:

* پرهیز از فروکتوز (قند میوه): بر اساس تحقیقات منتشر شده در نشریه نفرولوژی افرادی که روزانه ۷۴ گرم یا بیشتر قند میوه مصرف می کنند ۷۷ درصد بیشتر در خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند.

* مصرف مواد غذایی غنی از پتاسیم: محققان می گویند افراد مبتلا به فشار خون بالا باید موز بخورند، چرا که این میوه باعث کاهش ۵۰ درصدی نمک از غذاها می شود.

از جمله دیگر غذاهای دیگر حاوی پتاسیم می توان به کشمش، آلو، زردآلو، خرما، اسفناج و گوجه فرنگی اشاره کرد.

* کاهش وزن و ورزش منظم: پژوهشگران کلینیک مایو در آمریکا بر این باورند کاهش وزن در صورت لزوم و ورزش منظم یکی دیگر از اقدامات برای کاهش فشار خون بالا است.

کاهش ۴٫۵ کیلوگرم از وزن اضافی، می تواند فشار خون بالا را به حد مطلوب پایین بیاورد. ۳۰ تا ۶۰ دقیقه ورزش در اکثر روزهای هفته تاثیر بسزایی در تعدیل فشار خون دارد.

* رعایت رژیم غذایی سالم و کاهش مصرف سدیم: پزشکان کلینیک مایو می گویند کاهش مصرف سدیم به دو هزار و ۳۰۰ میلی گرم در روز یا کمتر در کاهش فشار خون بالا بسیار موثر است. برای افراد ۵۱ ساله یا مسن تر میزان هزار و ۵۰۰ میلی گرم ایده آل است.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

متخصصان روانشناسی می‌گویند هر چند تقویت قدرت تمرکز کار نسبتا دشواری است اما غیرممکن نیست.

در این مقاله چند توصیه مفید و کارآمد برای کمک به افزایش قدرت تمرکز و کاهش آشفتگی ذهنی عنوان شده که عبارتند از:

۱ – محیط مناسبی را برای کار کردن انتخاب کنید

فضایی که در آنجا کار می‌کنید نقش مهمی در افزایش تمرکز دارد. فضاهای راحت و دلچسب تاثیر فوق‌العاده در ایجاد تمرکز کامل دارند.

۲ – افکار خود را کنترل کنید

کلید افزایش تمرکز این است که اجازه ندهید افکار خود آیند و بی‌ربط به ذهنتان رسوخ کرده و آن را آشفته سازد. وقتی این افکار به ذهنتان خطور کردند به آنها توجه نکنید و برای تمرکز فعال روی کار اصلی خود بیشتر تلاش نمایید.

۳ – یک برنامه زمانی مشخص و منطقی داشته باشید

زمان‌ بندی مناسب برای انجام کارها باعث ایجاد تعادل بین وقت کار و تفریح می‌شود و به آرامش ذهنی کمک می‌کند. در این حالت قدرت ذهن برای مقابله با عوامل آشفته‌کننده بیشتر می‌شود.

۴ – هرگز منفی نباشید

هرگز نگویید که نمی‌توانم تمرکز کنم. این اظهارات منفی تمرکز کردن را دشوارتر می‌سازد چون ذهن خود را روی عدم توانایی کردن، متمرکز می‌کنید.

۵ – چند کار را همزمان با هم انجام ندهید
در این وضعیت هرگز نمی‌توانید روی یک کار متمرکز شوید. یک کار را تمام کنید و بعد سراغ کار بعدی بروید.

۶ – صداهای اضافی را حذف کنید

صداهای اضافی در محیط کار تمرکز مناسب را تقریبا غیرممکن می‌کند و حذف آنها بسیار مهم است.

۷ – رژیم غذایی مناسب و ورزش متعادل تاثیر بسیار زیادی در افزایش قدرت تمرکز دارد

کمبود ریزمغذی‌های ضروری موجب خستگی و آشفتگی ذهنی می‌شود. مغز خشکبار، ویتامین E و میوه‌ها برای بهبود تمرکز مفید هستند.

۸ – وظیفه خود را خوب درک کنید چون تردید داشتن درباره کاری که باید انجام دهید تمرکز کردن روی آن را دشوار می‌سازد.

۹ – به احساس تعلل در کار کردن غلبه کنید

وظیفه خود را به تعویق نیاندازید و تصمیم بگیرید تا کار خود را طبق برنامه زمانی انجام نداده‌اید، صندلی خود را ترک نکنید.

۱۰ – مواقعی را که بیشترین بازده کاری را در طول ۲۴ ساعت شبانه‌روز دارید مشخص کنید

برای افراد مختلف این ساعات متفاوت هستند. ساعت بیشترین بازده کاری مخصوص خود را پیدا کرده و سعی کنید کارهای سخت‌تر که جذابیت کمتری برایتان دارند را در این ساعت‌ها انجام دهید.

۱۱ – مثبت باشید
وقتی نیاز به تمرکز دارید مدام به خود یادآوری کنید که می‌توانید تمرکز کنید این تکرار لفظی واقعا توانایی تمرکز را در شما افزایش می‌دهد.

۱۲ – وظایف را تقسیم‌ بندی کنید

کارهایی که آغاز و پایان مشخصی ندارند تمرکز شما را مختل می‌کنند. اگر پروژه بزرگی را باید انجام دهید مسیر انجام آن را مشخص کنید و با تقسیم‌بندی مناسب کارها تمرکز خود را افزایش دهید.

۱۳ – تمرینات بدنی افزایش دهنده تمرکز را انجام دهید چون ورزش کردن به طور معمول تمرکز از دست رفته را با بهبود هماهنگی بین ذهن و بدن، بازمی‌گرداند.

۱۴ -  مراقبه کنید

هر چند مراقبه درمان نیست اما می‌تواند تمرینی بسیار مفید و موثر برای تقویت حافظه و کنترل ذهن باشد که به تدریج قدرت تمرکز را بالا می‌برد.

۱۵ – آرام باشید

خود را به منظم بودن مقید کنید تا از زمان‌های بیشتری استفاده موثر نمایید. با وظایف کوچک‌تر شروع کنید اما اگر در ابتدا به راحتی قادر به تمرکز نبودید ناامید نشوید به همان کار کوچک بچسبید تا کم‌کم آرام‌تر شده و تمرکزتان بیشتر شود.

۱۶ – مغز خود را تعمیم دهید

اگر نمی‌توانید بیش از چند ثانیه روی موضوعی متمرکز شوید به محضی که حواستان پرت شد دوباره همان موضوع را در ذهن خود نگه دارید و به آن توجه کنید. با این تمرین ذهن را تمرین می‌دهید که بتواند برای مدت طولانی‌تری روی یک مطلب ثابت شود.

۱۷ – برای تقویت تمرکز تعیین کردن مهلت‌های مشخص کاربرد دارد.

۱۸ – خواب کافی و منظم از عوامل موثر در تقویت قدرت تمرکز است.

۱۹ – استقامت کنید

اگر در ابتدای تمرینات احساس کردید پیشرفت نکرده‌اید هرگز ناامید نشوید و ادامه دهید. هر هفته با تمرینات کوچک شروع کنید و موفقیت‌های کوچک را به یاد بسپارید.

۲۰ – نیازهای خود را مدیریت کنید

قبل از آغاز هر کار مطمئن شوید تمام کارها و وسایلی را که به آنها نیاز دارید مرتب و آماده کنید. این کار به کاهش حواس‌ پرتی در حین کار کمک می‌کند.

۲۱ – قلب خود را با ذهنتان پیوند دهید

استفاده از ذهن برای کار خوب و متمرکز ضرورت دارد و آنچه به موفقیت بیشتر شما کمک می‌کند، همراه کردن احساسات و دیدگاه مثبت با تلاش ذهنی است که واقعا نتیجه متفاوت و باور نکردنی برایتان به همراه خواهد داشت. وقتی از کار لذت می‌برید خیلی سریعتر و بهتر بر قدرت تمرکز شما افزوده می‌شود.





نوع مطلب : اطلاعات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

کارشناسان تغذیه و سلامت در آمریکا تاکید کردند ریزمغذی‌های موجود در انواع مختلف کلم شامل بروکلی و گل کلم در پیشگیری از سرطان تاثیر فوق العاده‌ای دارند.

به گزارش ایسنا، این خانواده از سبزیجات مانند بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم قرمز به دلیل دارا بودن انواع خاصی از ریزمغذی‌های مفید شامل ترکیبات سولفوری تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کاهش خطر بروز سرطان دارند.

به گزارش مدیکال تودی، این سبزی‌ها به دلیل دارا بودن ترکیبات سولفوری سیستم سم زدایی از بدن را تقویت می‌کنند.

به گفته متخصصان تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا و مرکز سرطان مورس، این سبزیجات حاوی ترکیباتی موسوم به «دی تیول تیونیزها» و «ایزو تیوسیانات‌ها» هستند که فعالیت آنزیم‌های سم زدا را در بدن افزایش می‌دهند و در تخلیه مواد سرطان زا از بدن نقش دارند. بعلاوه «انیدل‌ها» نوعی دیگر از ترکیبات سولفوری موجود در کلم‌ها هستند که موجب تغییر در سوخت و ساز هورمون‌ها شده و مانع از رشد تومورهای حساس به هورمونها می‌شوند.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

سیب

ترش و شیرین، سبز و زرد و قرمز؛ هر کدامش عطر و بویی دارد و البته که مصرف روزانه یک عدد سیب بیماری را از شما دور می‌کند. این میوه سرشار از پروتئین، کلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامین‌های B3 ، B2، B1 ، A و ویتامین C است.  برای خوردن سیب بهتر است بی‌خیال پوست کندنش شوید که بیشتر ویتامین‌های آن را با پوستش دور خواهید ریخت!اگر شب‌ها یک عدد سیب میل کنید، نه‌تنها غذایتان بهتر و راحت‌تر هضم می‌شود، بلکه خواب شبانه بسیار آرامی را هم تجربه خواهید کرد.

کیوی

کیوی سرشار از ویتامین C است. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین‌های A، E، کلسیم، آهن و اسید فولیک است.  کیوی دارای مقدار زیادی آنزیم حل‌کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت هم مفید است؛ بنابراین اگر غذایی پرگوشت و سنگین میل کردید، می‌توانید با خوردن یک عدد کیوی، هضم آن را برای معده آسان‌تر کنید!
یادتان باشد کیوی مقدار زیادی اگزالات دارد که این ماده باعث تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا می‌شود. بنابراین اگر مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا هستید، بهتر است چشم‌تان را روی خواص این میوه ببندید!

نارنگی

این میوه به دلیل ویتامین A فراوانی که دارد، برای پیشگیری از سرطان مفید است. البته نارنگی برای افراد چاق و همچنین برای کسانی که ترس از چاق شدن دارند،‌ دوست خوبی است. همچنین در مواقع سرماخوردگی نباید از این میوه غافل شد که منبع غنی ویتامین C است و برای کاهش تب می‌تواند مفید باشد.

پرتقال

برای استفاده بیشتر از مواد غذایی پرتقال بهتر است که پوست زرد رنگش را بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخلش آن را بخورید چون مواد معدنی زیادی در پوست سفید آن وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند‌. پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می‌دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می‌کنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است‌.

از پرتقال برای کم کردن وزن می‌توانید استفاده کنید‌. طرز استفاده به این صورت است که یک عدد پرتقال و ۳ عدد لیموترش را پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم کنید بعد آن را داخل دیگی ریخته و به آن نیم لیتر آب اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس ۳ قاشق عسل به آن اضافه کرده و مجددا به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و آن را صاف کنید. از این شربت ۳ فنجان در روز بنوشید. تا وزن شما به عدد دلخواه برسد.

خرمالو

متاسفانه این روزها به دلیل تغییر سبک زندگی افراد و عادات ناسالم غذایی، انواع بیماری‌ها افزایش یافته است. افراد به دلیل کم‌تحرکی، افراط در مصرف گوشت‌های فرآوری شده و نخوردن میوه‌ها و سبزیجات دچار بیماری‌های کلیوی، کبدی و حتی نقرس می‌شوند. اگر خدای ناکرده شما هم در میان این بیماران قرار دارید، خوردن خرمالو را فراموش نکنید. البته خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین (یکی از فیبرهای محلول در آب) هم هست که باعث کاهش چربی خون می‌شود. پس خوردن این میوه پر خاصیت را فراموش نکنید.

موز

می‌دانستید موز یکی از قدیمی‌ترین گیاهان کشت شده در دنیا است؟! در واقع موز یک گیاه شبه درخت است که می‌تواند به ارتفاع ۹ متر هم برسد. با مصرف یک موز متوسط ۱۱درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال به پتاسیم تامین می‌شود. یک موز در روز به بهبود مشکلات عصبی و حتی فراموشی سالمندان کمک کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند؛ البته یادتان نرود که به اندازه کافی آب بنوشید.





نوع مطلب : پزشکی، میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

یک فوق‌تخصص گوارش گفت: تند غذا خوردن در بلند مدت باعث چاقی می‌شود.

سیاوش ناصری مقدم در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه غذا خوردن باید شمرده شمرده و در آرامش باشد، توضیح داد: وقتی تند غذا می‌خوریم چند مشکل به وجود می‌آید. چرا که غذا به قطعات ریز شکسته نمی‌شود و موادغذایی لازم به خوبی استخراج نمی‌شود. این مسئله باعث سنگینی معده و ترش کردن می‌شود.

وی افزود: وقتی تند غذا می‌خوریم معمولاً نیاز به آشامیدن آب در حین غذا خوردن بیشتر می‌شد که باعث نفخ می‌شود. علاوه بر این از زمان آغاز غذا خوردن تا زمان احساس سیری حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد اما با تند غذا خوردن احساس سیری دیرتر اتفاق می‌افتد در نتیجه غذای بیشتری صرف می‌شود و همین مسئله موجب چاقی و اضافه وزن می‌شود.

ناصری مقدم با اشاره به اینکه دستورالعملی برای مدت زمان غذا خوردن وجود ندارد، یادآور شد: غذا باید به آهستگی صرف شود و هر لقمه حداقل ۱۰ تا ۱۲ مرتبه جویده و از هر لقمه لذت کافی برده شود.

به گفته وی، تند غذا خوردن در طولانی مدت باعث چاقی فرد می‌شود.

این فوق تخصص گوارش همچنین درباره نوشیدن آب در حین غذا خوردن گفت: تاکنون مطالعه‌ای در مورد خوب یا بد بودن این عمل انجام نشده است و مطالبی که در این مورد گفته می‌شود اظهار نظرهای شخصی است. البته اگر در حین غذا خوردن احساس تشنگی به فرد دست بدهد می‌تواند در حد نیاز آب بنوشد.

وی ادامه داد: نوشیدن حجم زیاد آب در حین غذا، عوارضی چون نفخ، سنگین شدن معده و تا حدودی رقیق شدن شیره معده ایجاد می‌کند.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

پرستش و یا تقدیس حیوانات اغلب به دلیل رابطه ای است که پرستندگان آن، میان حیوان با خداوند قائل می شوند.

اصطلاح پرستش حیوانات را مذهب‌گرایان غربی و مجادلهگرایان یونان و رم علیه ادیانی که خدایانشان در قالب حیوان تجلی مییابد در معنایی منفی به کار میبردند. اما در اکثر موارد پرستش حیوانات، این خود حیوان نیست که پرستش میشود. بلکه باور بر این است که قدرت مقدس خدا در حیوانی خاص تجلی میبابد. این پدیده در مذاهب بسیاری، از جمله هندوئیسم، بودیسم، مسیحیت و مذاهب یونان و رم و مصر مشاهد شده است. برای نمونه، یونانیها خرد را به جغد ارتباط میدادند و بر این باور بودند که آتن، الهه خرد، دارای رابطه خاصی با پرندگان بوده است. بنا براین او را با تصویر جغد به نمایش در میآورند.

 

در سنت‌های مسیحی، همین ارتباط میان عیسی مسیح و بره نیز به چشم میخورد. در مصر باستان نیز پرستش حیوانات بخش مهمی از مذهب به شمار میرفت. هاتور و باستِت، دو الهه مصری، به ترتیب به شکل یک گاو و یک گربه به نمایش در میآمدند.



ادامه مطلب


نوع مطلب : مطالب جالب، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


یکشنبه 1 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : حجت علی کرمی

 تا به حال شاید راه های متفاوتی را برای مقابله با بوی بد دهان برگزیده باشید و البته از هیچکدام نیز نتیجه نگرفته اید. در این جا چند روش طبیعی و متفاوت برای شما آماده کرده ایم که می توانید از آن استفاده کنید.

** برگ نعنا یکی از بهترین بوگیرهای دهان است. تعدادی برگ نعنا را در دهان خود قرار دهید و آن ها را به مرور مانند یک شکلات بخورید. این کار باعث می شود تا بسیاری از باکتری های دهان جذب نعنا شده و بوی دهان شما خوب میشود.

** آب نمک نیز می تواند روشی مناسب برای نابود کردن بوی دهان باشد. مقداری نمک را در آب ولرم حل کنیدو آن را چند بار قرقره کنید. این محلول بسیاری از بوی بد دهان را از بین می برد.

** مسواک زدن همیشه می تواند گزینه خوبی برای از بین بردن بوی دهان باشد اما این بار مسواک زدن را با جوش شیرین تجربه کنید. این ماده را کمی روی مسواک بریزید و دهانتان را با آن بشویید. البته مواظب باشید آن را نخورید.

** سیب یکی از میوه های ضدباکتری است. این میوه می تواند بسیاری از میکروب هایی که در دهان شما بوی بد تولید میکنند را بکشد و همچنین خیلی راحت بوی بد دهان را از بین می برد.

** شاید به نظر شما خیلی درست به نظر نرسد اما پزشکان به این نتیجه رسیده اند که خوردن ماست می تواند میزان زیادی از باکتری های دهان شما را شته و آن را خوش بو کند.

** ویتامین ها می توانند در این مسیر به شما کمک به سزایی کنند از همین رو بهتر است از ویتامین C استفاده کنید. برای  دریافت این ویتامین روزانه مصرف پرتقال را فراموش نکیند.

** آب زیادی بنوشید تا دهان شما همیشه تمیز باشد. آب خاصیتی دارد که می تواند کثیفی ها را با خود شسته و از دهان شما خارج کند. روزانه نوشیدن ۸ تا ۹ لیوان آب را فراموش نکنید.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

رییس انجمن متخصصان مغز و اعصاب گفت: بر اساس تحقیقاتی که در سپتامبر ۲۰۱۲ برابر با مهرماه سال ۹۰ در کشور انجام شده، ۴۸ درصد ایرانی ها از سردرد رنج می برند.

 دکتر ˈ حسین پاکدامن ˈ روز پنج شنبه در سومین کنگره ˈسردرد ایرانˈ در بیمارستان سینا افزود : سردرد شایع ترین علامت بیماری های عصبی است که فرد را وادار می کند تا به پزشک مراجعه کند.

وی با بیان اینکه هیچ شکایتی مانند سردرد شایع نیست اظهار داشت: سردرد یک بیماری با شیوع بالاست که بیشتر اوقات زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی تصریح کرد: سردرد درکشورهای پیشرفته و درحال پیشرفت شایع تر است، به طوری که بر اساس آخرین آمار تحقیقاتی که در کشورهای اروپایی انجام شد ۵۰ درصد مردم این کشورها دچار سردرد هستند .

پاکدامن افزود: سردرد یکی از پنج بیماری ناتوان کننده است که کیفیت زندگی ۲۰درصد افراد مبتلا به آن دچار اختلال می شود وگاهی فرد مجبور به ترک کار خود گردیده است.

وی به بررسی های آماری سردرد در ایران اشاره کرد و گفت: این بررسی ها نشان می دهد که دو نوع سردرد درکشوروجود دارد که سردردهای عصبی و میگرن به ترتیب این سردردها هستند .

رییس انجمن متخصصان مغز و اعصاب درباره سردردهای میگرنی توضیح داد: بیشترین سنی که فرد به سردردهای میگرنی مبتلا می شود ۳۵ تا ۴۵ سالگی است اما ممکن است در هر سنی بروز کند به گونه ای که در افراد زیر ۱۵ سال ۹ درصد و بالای ۶۵ سال ۷ درصد دیده می شود.

وی ادامه داد: بررسی ها درمورد علت بروز سردردهای عصبی و میگرنی در شهرهای تهران ، شیراز ، کرمان و زنجان نشان داد عوامل مختلفی از جمله آلودگی هوا ، آلودگی صوتی ، ترافیک ، فشارهای روحی ، گرسنگی و بی خوابی جزو عوامل تشدید کننده سردردها هستند.

پاکدامن افزود: سردرد میگرن با دوران عادت ماهانه خانم ها ارتباط مستقیمی دارد از این رو میگرن در خانم ها ۲ برابر آقایان است.

وی گفت:به طور کلی سردردها چه عصبی و چه میگرنی در خانم ها بیشتر است که علتش حساس تر بودن و آسیب پذیر تر بودن خانم ها و همچنین نقش هورمون در بروز سردردهاست.

پاکدامن در مورد سردردهای عصبی گفت: این سردرد ها بر خلاف میگرن که درد جلوی سر را فرا می گیرد، در پشت سر احساس می شود و علتش انقباض عضلات گردن است که به علت عوامل مختلف همچون فشارهای عصبی و یا استرس ایجاد شده است.

رییس انجمن متخصصان مغز و اعصاب اظهار داشت: بهترین راه درمان هر بیماری تشخیص صحیح بیماری است زیرا تا زمانی که بیماری تشخیص داده نشود درمانی برای آن پیدا نخواهد شد.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

تحقیقات پزشکی از فواید زیاد هویج در پیشگیری، درمان و مبارزه با تعداد زیادی از بیماری‌ها از جمله زخم معده حکایت دارد.

 هویج در کنار بالا بودن ارزش غذایی خود در مقایسه با سایر سبزیها؛ حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی است.

در کنار فواید و تاثیر آن برای محافظت از بینایی، جدیدترین تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد که آب هویج بهترین آبمیوه برای تقویت سلامت انسان است و برای معده و دستگاه گوارش مفید است زیرا از آن در برابر بسیاری از مشکلات احتمالی محافظت می‌کند.

هویج در درمان موارد مختلف نظیر ناراحتی معده، زخم معده، عفونت معده، اسهال و سوء هاضمه کودکان و بیماری کرون که یک التهاب مزمن است و بر کانال گوارشی تاثیر منفی می‌گذارد، مفید است.

محققان سنگاپوری نیز بر اساس نتایج تحقیقات علمی جدید خود دریافته‌اند که مصرف هویج می‌تواند از شکستگی استخوان در مردان پیشگیری کند.

این تحقیقات نشان داد: مصرف میوه و سبزیهای حاوی بتاکاروتن نظیر هویج که در مرحله بعدی تبدیل به ویتامین A در بدن می شود، تاثیر زیادی در کاستن از احتمال دچار شدن مردان لاغر به شکستگی استخوانهای ران دارد و این در حالی است که رابطه‌ای بین مصرف این سبزیها و ایجاد همین تاثیرات در زنان وجود ندارد.

هویچ دارای عناصری مانند آهن، فسفر، منیزیم و ویتامینهای D، C، B و پیش ساز ویتامین A، پکتین‌ها، بتاکاروتن، نمک پتاسیم، مواد ازته، گلوسیدها، فسفاتیدها (لیستین)، استرول، دیاستازهای مختلف، پینن، لیمونن، اسانس‌های دوکول، کاروتول و نیز نوعی انسولین گیاهی و پاره‌ای از استروژنهاست.

هویج به دلیل وجود بتا کاروتن که پیش ساز ویتامین A است، در درمان ناراحتی‌های قلبی بسیار مفید است. نوعی انسولین گیاهی شناخته شده در هویج اثر کم کنندگی مقدار قند خون را دارد. آب هویج با دارا بودن عناصری مانند آهن، فسفر و منیزیم که در ساخته شدن خون و بافتها ضرورت دارند.

هویج در رفع ناراحتی‌های جلدی موثر واقع می‌شود. پیش ساز ویتامین A در برطرف نمودن دانه‌ها، کورکها و جوشهای پوستی و زرد زخم است و در رفع بیماری های سینه، آسم و گرفتگی صدا مفید است.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

 کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان جوشانده یک یا دو برش از ریشه تازه زنجبیل را برای درمان سرماخوردگی همراه با لرز و آبریزش بینی توصیه کرده‌اند.

اصغر نقشی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: ریشه تازه و خشک شده زنجبیل خواص دارویی دارد.

وی تشریح کرد: ریشه تازه زنجبیل را محرک خوبی برای گردش خون می‌دانند.

نقشی، این گیاه دارویی را در برطرف کردن نفخ مفید دانست و ادامه داد: اختلال کار معده، تهوع یا نفخ با چکاندن یک یا دو قطره از روغن زنجبیل روی یک حبه قند و یا یک قاشق عسل برطرف خواهد شد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاوزی آذربایجان شرقی ضمن توصیه‌ای به بیماران مبتلا به کمردرد یادآور شد: روغن ماساژ تهیه شده از ۵ تا ۱۰ قطره روغن زنجبیل همراه با ۲۵ میلی لیتر روغن بادام برای درمان کمردرد مناسب است.

وی اظهار کرد: از جوشانده ریشه خشک شده زنجبیل نیز می‌توان برای رفع احساس پری شکم و خلط بیش از حد نیز بهره برد.

نقشی تاکید کرد: روغن زنجبیل را می‌توان به روغن ماساژ برای دردهای رماتیسمی و صدمات استخوانی اضافه کرد.





نوع مطلب : پزشکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی
آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود ۶ متر می‌رسد و در قسمتهای گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می‌یابد. منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است.

ارزش غذایی آووکادو :

- آووکادو منبع خوبی از ویتامین K ، فیبر ، ویتامین B6 ، ویتامین C ، فولات و مس است.

- منبع خوبی از پتاسیم میباشد ( تقریبا به اندازه یک موز متوسط )

- یک آووکادو متوسط تقریباً شامل ۳۰ گرم چربی می باشد که ۲۰ گرم آن چربی های سالم و اشباع نشده ای مانند اولئیک اسید بوده …


 


فواید آووکادو :

۱ – اسید اولئیک که یک چربی اشباع نشده مفید است به میزان قابل توجهی در آووکادو وجود دارد ، این چربی در پایین آوردن کلسترول و در نتیجه کمک به قلب موثر است.

۲ – همانطور که گفته شد آووکادو منبع خوبی از پتاسیم بوده و باید بدانید که پتاسیم یک ماده معدنی است که در تنظیم فشار خون و جلوگیری از بیماری های قلبی و سکته مغزی مفید است.

۳ – آووکادو دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و می تواند در اختلالات پوستی مفید واقع شود.

۴ – آووکادو حاوی بتاکاروتن با خاصیت ضد سرطانی است.

۵ – توانایی بدن برای جذب کاروتنوئیدها را افزایش می دهد.

۶ – آووکادو در برخی از موارد برای افرادی که مشکلات جنسی دارند نیز استفاده می شود.







نوع مطلب : میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت:  شیرین بیان گیاهی با خواص دارویی موثر و با ارزش اقتصادی فراوان است.

«امان‌الله طوقی» در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: حداقل حدود ۲۵۰۰ سال است که از شیرین‌بیان استفاده‌های پزشکی می شود و هنوز هم به‌عنوان دارو در درمان زخم‌های معده کاربرد دارد.

وی ادامه داد: ریشه‌ی «شیرین‌بیان» حاوی گلیسیریزین ۵ بار شیرین‌تر از قند سوکروز است این ماده تولید هورمون‌های بدن نظیر هیدوکورتیزون را افزایش می‌دهد و اثر ضدالتهابی خود را این‌گونه ایجاد می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: ریشه‌ی «شیرین‌بیان» در بهبود زخم‌های معده موثر است و به عنوان یک خلط‌آور قوی از آن استفاده می‌شود.

طوقی ادامه داد: «شیرین‌بیان» ضدالتهاب، ضدآرتروز،تقویت‌کننده‌ی، هورمون‌های غدد فوق کلیوی، کاهنده‌ی کلسترول خون، نرم‌کننده‌ی غشاء مخاطی معده، ضدحساسیت، خنک‌کننده و خلط‌آور است.

وی گفت: افراد مبتلا به عارضه‌ی پرفشاری خون، باید از مصرف این گیاه خودداری کنند چون این گیاه سبب احتباس آب در بدن می‌شود و مصرف بیش از حد آب نبات‌ها یا آدامس‌های حاوی شیرین بیان سبب افزایش فشار خون و اختلال در میزان پتاسیم خون می‌شود. پزشکان توصیه می‌کنند بیمارانی که از داروی دیگوکسین استفاده می‌کنند نباید «شیرین‌بیان» مصرف کنند.

براساس این گزارش، شهرستان خاش واقع در سیستان و بلوچستان با داشتن شرایط مساعد آب و هوایی و زمین‌های حاصلخیز فراوان مهد پرورش و رشد انواع گیاهان به‌ویژه گیاهان دارویی است. «شیرین‌بیان» و به اصطلاح محلی «مدوح»، از گیاهانی با طبیعت بسیار شیرین و مرطوب است که در شهرستان خاش، شرایط کشت مطلوبی دارد.





نوع مطلب : سبزی ها (گیاهان)، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : محمد حسین والی
شکل ظاهری هر عنصر، توسط فاکترهای زیادی از جمله، ساختمان الکترونی و مهمتر از همه، الکترونهای لایه ظرفیت اتم‌های آن، جاذبه‌ی بین اتمی و بین مولکولی در آن، ذرات تشکیل دهنده عنصر (اتم، یون یا مولکول)، دوره و تناوبی از جدول که عنصر به آن تعلق دارد و … تعیین می‌شود. جیوه که در دوره‌ی تناوبی ششم و گروه IIBجدول تناوبی واقع است، دارای آرایش الکترونی ۲,۸,۱۸,۳۲,۱۸,۲ می‌باشد و اوربیتالهای d لایه‌ ظرفیت آن تکمیل شده است. و چون آخرین الکترونی که به آن داده شده است وارد اوربیتالهای dشده است، جزء فلزات طبقه‌بندی می‌شود، اما به دلیل پر بودن اوربیتال های d ، اتمها به یک حالت پایداری رسیده اند که تمایل زیادی به تشکیل پیوند فلزی و ریختن الکترونهای خود در دریای فلزی ندارند، از اینرو جاذبه‌ی بین اتم‌ها در جیوه به نسبت فلزات دیگر، کمتر است و پیوند فلزی به آن شکلی که در فلزات دیگر وجود دارد، در جیوه مشاهده نمی‌شود، مجموع این عوامل سبب شده است که جیوه حالت مایع به خود بگیرد.



نوع مطلب : اطلاعات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : حجت علی کرمی

مواد مورد نیاز: سرکه- سدیم کربنات


لوازم موردنیاز: لوله آزمایش- یک نوار بارچه- چوب پنبه

روش کار: یک تکه نوار پا رچه ای را محکم به دور لوله آزمایش بزرگی ببیچید10 تا 15 میلی لیتر سرکه به داخل لوله بریزید و یک قاشق سدیم کربنا ت به آن بیفزایید و در لوله را با چوب پنبه ببندید و لوله را در امتداد ساعد خود و در سمتی امن ودور ازدیگران بگیرید.

آن چه روی می دهد: اسید استیک {سرکه} و سدیم کربنا ت با هم واکنش می دهند و گا زCO2 تولید می کنند و هنگامی که در لوله را می بندیم گاز تولید شده بر چوب پنبه فشار وارد کرده و آن را به طرف بیرون برتا ب می کند:

( Na2CO3(S)+2CH3COOH(aq)-----2NaCH3COO(aq)+ H2CO3(aq

(H2CO3(aq)-----H2O(l)+CO2(g


یادآوری: این آزمایش ساده واکنشهای گونا گونی چون اثر یک اسید بر یک باز وارتباط بین فشار وحجم یک گا ز و همچنین تجزیه دو گا نه را دربر می گیرد.





نوع مطلب : اطلاعات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : حجت علی کرمی

1- بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

2- در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک نمی شوند!

3- اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار انگلیسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند. عکس العمل علماء و حکمای سلیم النفس آن دوران در برابر این حرکت پلید استعماری شدید بود. در یکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهید گیاهی را در ایران رواج دهید که حتی الاغ ها از نزدیک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعیت آن است که حکمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن مضر است.

4- موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. فنول چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اینجاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند! (گل بود به سبزه هم آراسته شد!!)

5- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ایجاد می کند. تانن‌ها با آهن، ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود.

6- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام تانن. این ماده بسیار مدر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود. آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را به مرور از کار می اندازد!

7- گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.

8- مصرف زیاد چای دندان ها را لك دار و سیاه می كند.

9- چای ترشح اسید معده را تحریک می كند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

10- در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند!


ادامه مطلب


نوع مطلب : مطالب جالب، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 31 فروردین 1392 :: نویسنده : حجت علی کرمی

 

پرستش درخت

پرستش درختان به نوعی گرایش در میان جوامع گوناگون در طول تاریخ به پرستش و یا اسطورهسازی درختان اشاره دارد. درختان همواره نقش برجستهای در بسیاری از اسطورهها و مذاهب داشتهاند. درختان همواره نمادی از رشد، فساد و رستاخیر بودهاند. کهنترین نماد میانفرهنگی از شکلگیری جهان "درخت دنیا" است، که نماد جاودانگی و باروری نیز هست.

یکی از جوامعی که درختان را پرستش میکردند سامیها بودند. درختی که معمولاً در فلسطین مقدس شمرده میشد درخت بلوط یا درخت سقز بود.

 انگلستان- مردم برای گرفتن حاجت خود داخل تنه این درخت افتاده سکه فرو میکنند

تقاضای حاجت کردن از درختان در بسیاری از فرهنگها نیز ریشه در همین پرستش درختان دارد.





نوع مطلب : مطالب با موضوع پراکنده، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 30 فروردین 1392 :: نویسنده : حجت علی کرمی


( کل صفحات : 38 )    ...   6   7   8   9   10   11   12   ...   
 

ابزار هدایت به بالای صفحه

ابزار وبمستر

چاپ این صفحه